какво предлагаме

Общи Правила и условия на  Style and Fashion !

 

1. Дейността на фирмата е Търговия на едро с дрехи втора употреба !
Дрехите са внос от Швейцария, Дания, Германия и Италия , В разфасовки по 20 кг

2. Нашите клиенти са предимно складове на едро из цялата страна , както и магазини за дрехи втора употреба.

3. Всеки месец, през нас минават големи количества дрехи разделени по качества:

Крем качество
Екстра качество

Екстра + 1-во качество
Екстра + 1-во + 2-ро  качество
Първо качество
Второ качество
Original

4. Работим по няколко ценови схеми , като цените за количества на едро  са преференциални (  за клиенти  със Складове на едро и Големи магазини )  За малките магазини цените са малко по-високи тъй като нашата  дейност е предимно търговия на едро.  Времето ни  за изпъление на големите заявки е ценно и за това искаме да уведомим бъдещите ни нови клиенти, че нямаме физическата възможност да отделим време за специален и предварителен  избор и оглед на дрехите !

5.  Въз основа на годините опит в тази дейност , наблюдаваме различия в представите и разбиранията на хората за качествата дрехи. По тази причина като склад на едро сме определили минимално количество за покупка -  примерни дрехи , с които новите клеинти да могат на спокойствие в къщи да си ги разгледат и да преценят качеството дрехи,  което искат да зареждат от нас.

6. При обаждане на телефона за заявки , очакваме от вас да сте запознати с информацията в сайта : за цените , бонусите,  промоцийте,   количеството и качеството дрехи което желаете да закупите, както и начина на плащане от ваша страна !

7.  За клиенти извън Варна , доставките на стоката стават чрез куриерски служби с които работим на преференциални цени ,  за да може транспортната услуга да бъде достъпна за всеки  !